Karolina Goceva - Calgiska (Official Lyrics Video)

Karolina Goceva - Calgiska (Official Lyrics Video)

Official Facebook Page of Karolina: https://www.facebook.com/KarolinaGocevaOfficial "Чалгиска" - прв сингл од "Македонско Девојче 2" Почитувани, во продолжение е првиот сингл со наслов "Чалгиска" од идниот албум на Каролина "Македонско Девојче 2". "Чалгиска" Музика и аранжман - Никола Мицевски Текст - Валентин Соклевски Снимено во студио "XL-Момироски" Музичари : Благојче Трајковски -- кларинет; Влатко Крстев -- виолина; Зоран Костадиновски -- гитара; Бошко Мангаровски -- канон; Оливер Јосифовски -- контрабас; Благоја Антовски -- тапани; Никола Мицевски - клавир; Вториот сингл од овој албум, фановите на Каролина ќе можат да го чујат на почеток на февруари, а како што предходно Ве информиравме концертната промоција на албумот ќе биде на петте концерти закажани за 20/21/22/23 и 24ти февруари во Македонска Опера и Балет каде со секоја купена влезница следува и едно луксузно дигипак издание од албумот. Влезниците по цена од 600 денари во продажба ќе бидат од вторник 10-ти декември преку билет "Купи Карти За Се". Во слободна продажба албумот "Македонско Девојче 2" ќе биде од 25-ти февруари. Photo: Darko Moraitov Styling and Make up: Caci Pakovska Avalon Production 2013 ©.

Karolina Goceva - Te vidov i se zaljubiv (Official Lyrics Video)

Karolina Goceva - Te vidov i se zaljubiv (Official Lyrics Video)

Prerabotka Aranzhman: Nikola Micevski Album: "Makedonsko devojce 2" Official Facebook Page of Karolina: https://www.facebook.com/KarolinaGocevaOfficial Avalon Production 2014 ©

Karolina Goceva - Zvona/Ѕвона (Official Video)

Karolina Goceva - Zvona/Ѕвона (Official Video)

„Ѕвона“ Музика и аранжман: Никола Мицевски Текст: Весна Малинова Видео: Мелем Продукција Сите права се задржани! Avalon Production 2017 ©. -------------------- Текст: Тивко одам по патот тивко полека и на тебе си мислам јас кротко газам по градот што ме израсна збор - два, добар денот комшија Ѕвонат ѕвона од љубов љубов голема да те сакам не престанувам Бадник на праг гори оган дома сум јас Знам сите зими ќе минат нема веќе да те видам но едно нема да помине Знам сите песни ќе стивнат сите рози ќе се скинат јас ќе те сакам до краен ден Знам сите зими ќе минат нема веќе да те видам но едно нема да помине и сите песни да стивнат дури в небо не се вивнам јас ќе те сакам до суден ден Светат светла под сите прозори ко ден а јас светам само за тебе добри луѓе леб двојат и за другите и се леат песни од срце Ѕвонат ѕвона од љубов љубов голема љубов која не престанува Божиќ е пак свети ноќта дома сум јас -------------------- Follow Karolina Facebook: www.facebook.com/KarolinaGocevaOfficial Instagram: www.instagram.com/karolinagocheva

Karolina Goceva - Koj da mi zapee (Official Lyrics Video)

Karolina Goceva - Koj da mi zapee (Official Lyrics Video)

Muzika i aranzhman: Nikola Micevski Tekst: Vesna Malinova Album: "Makedonsko devojce 2" Official Facebook Page of Karolina: https://www.facebook.com/KarolinaGocevaOfficial Avalon Production 2014 ©

Karolina Goceva - Dve Liri (Official Lyrics Video)

Karolina Goceva - Dve Liri (Official Lyrics Video)

Почитувани, во продолжение е вториот сингл со наслов "Две лири (не ни било пишано)" од албум "Македонско Девојче 2" на Каролина. "Две лири (не ни било пишано)" Музика и аранжман - Никола Мицевски Текст - Валентин Соклевски Снимено во студио "XL - Момироски" Музичари : Благојче Трајковски -- кларинет; Влатко Крстев -- виолина; Зоран Костадиновски -- гитара; Бошко Мангаровски -- канон; Оливер Јосифовски -- контрабас; Благоја Антовски -- тапани; Никола Мицевски - клавир; Како што предходно Ве информиравме концертната промоција на албумот ќе биде на петте концерти закажани за 20/21/22/23 и 24ти февруари во Македонска Опера и Балет каде со секоја купена влезница следува и едно луксузно дигипак издание од албумот. Влезниците по цена од 600 денари во продажба ќе бидат од вторник 10-ти декември преку билет сервисот "Купи Карти За Се". Во слободна продажба албумот "Македонско Девојче 2" ќе биде од 25-ти февруари. Photo: Darko Moraitov Styling and Make up: Caci Pakovska Lyric Video: Aleksandar Zlatanovski Official Facebook Page of Karolina Goceva: https://www.facebook.com/KarolinaGocevaOfficial

KAROLINA GOCEVA - OSTANI (RUNJICEVE VECERI 2012)

KAROLINA GOCEVA - OSTANI (RUNJICEVE VECERI 2012)

https://www.facebook.com/pages/Karolina-Goceva/142654932442317?ref=ts&fref=ts Runjiceve Veceri (07.10.2012) Split, Hrvatska.

Karolina Goceva- Calgiska (07.11.2015, Beograd) LIVE

Karolina Goceva- Calgiska (07.11.2015, Beograd) LIVE

Karolina Goceva - Dve liri (live)

Karolina Goceva - Dve liri (live)

Naroden teatar Skopje (16.02.2014) Album: Makedonsko devojce 2 (2014) Official Facebook Page of Karolina: https://www.facebook.com/KarolinaGocevaOfficial Avalon Production 2014 ©

Karolina Gočeva - Smej mi se smej / Tri boje zvuka

Karolina Gočeva - Smej mi se smej / Tri boje zvuka

Label and copyright: Radio-televizija Srbije Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! #tribojezvuka #rts

Karolina Goceva - Boi

Karolina Goceva - Boi

http://www.facebook.com/pages/Karolina-Goceva/142654932442317 Karolina Goceva - Boi Album: Kapka pod neboto (2010)

Top Videa -  loading... Změnit krajinu
Načíst dalších 10 videí
 
 
Sorry, You can't play this video
00:00/00:00
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
CLOSE
CLOSE
CLOSE