Rybičky48 feat. Pekař a Jimmy Vošoust - Léto (SUMMER HIT 2015) - oficiální videoklip

Rybičky48 feat. Pekař a Jimmy Vošoust - Léto (SUMMER HIT 2015) - oficiální videoklip

STÁHNOUT SINGL LÉTO: http://www.supraphonline.cz/album/105053-leto Vysvětlení slova PEYTCHA: Na Peytchu jsme narazili při našich cestách do jihovýchodní Asie, kde i tato píseň vznikla. Peytcha je nejvyšší stav osvícení následující po Nirváně, v podstatě se dá říct, že Peytcha je Foo Fighters buddhismu. SCÉNÁŘ - Kuba Ryba, Ondřej Soukup, Pekař Kamera, postprodukce: Ondřej Soukup Hudba: Kuba Ryba Text: Kuba Ryba Hudba nahrána u Petra Lebedy Mix a master: Petr Lebeda LÉTO Je léto kámo a já všechno v Peytchi mám Cigáro v koutku úst dohořet nechávám Na hlavu slamák a akustickou kytaru do ruky vezmu si Panáka co mám rád v klidu si dám a pak - oddechnu si, že je Léto a já všechno v Peytchi mám Léto a já všechno v Peytchi mám A teď všichni do ruky drink a připijem si též Na lásku na svobodu na bjůchty na co chceš Pošli tam to mojito nebo zkus vodka a džus A než půjdem pryč dáme si ještě sex on the beach - ó my bitch come on Léto a já všechno v Peytchi mám Léto a já všechno v Peytchi mám Léto a já všechno v Peytchi mám Léto a já všechno v Peytchi mám Je léto, paří, nalej to, vypij to, zahoďto, Podej to, sroluj to, zapal to, vyhul to, rozjeď to No a co toto je, my chceme DJe my chteme trubka trubka tyč tyč, trubka trubka tyč My nebudeme chodit spát budem ponocovat do těla látky cpát dokud na nohou budem stát Léto a já všechno v Peytchi mám a tak si jointa dám Léto a já všechno v Peytchi mám a tak si zazpívám Léto a já všechno v Peytchi mám a tak se nehlídám Léto a já všechno v Peytchi mám koukám, že nejsem sám Ať je jaro léto podzim nebo zima Ať si Jared Leto nebo Pepik Zíma Je léto kámo a já všechno v Peytchi mám, ooou

DJOGANI - Leto je - Suncane skale 1995 - Herceg Novi

DJOGANI - Leto je - Suncane skale 1995 - Herceg Novi

Buy on iTunes: http://smarturl.it/ItunesDjogani Buy on Amazon: http://smarturl.it/AmazonDjogani Facebook: https://www.facebook.com/Djoganifans/ Copyright: ONAIR MEDIA GROUP ; www.onair.mk

Volim Devedesete ☆ Sladja Delibasic - Leto je

Volim Devedesete ☆ Sladja Delibasic - Leto je

https://bit.ly/2CIjT9A HOROSKOP Volim Devedesete / Beogradska Arena / 8. Oktobra / Sladja Delibasic - Leto je http://devedesetefest.com

Piloti - Leto

Piloti - Leto

TEKST / LYRIC - Leto ( Piloti ) Ja sam sanjao belog goluba i tvoje oci boje kestena Ref. Leto je bilo kad si otisla ovo leto me na tebe podseca Noc je sakrila tvoje korake moja ulica na tebe mirise Ref. 3x Ref. 2x

Kapranci - je léto a všechno v píči mám

Kapranci - je léto a všechno v píči mám

Ahooj, my jsme kapranci: Pan Adamec, Boubelice, Med, Tomášek Dejvínek, Kapr a takhle vypadá naše chill léto, později se můžete těšit na více videí z tripu atd. každý rok jezdíme vodu, tak s námi pojeďte zapařit!! Tento song, jako většina na našem kanálu, je od skupiny: Rybičky 48.

IN VIVO ft. Boyant - Moje leto █▬█ █ ▀█▀ (2012)

IN VIVO ft. Boyant - Moje leto █▬█ █ ▀█▀ (2012)

ADD: https://www.facebook.com/djoriccc Ma nema Svajcarska ni Australija, ono sto imamo draga ti i ja, to srce Balkansko i more Jadransko, svima cu pricati da moje leto si. Gde? Ti pokazi mi, na mapi nadji mi, gde su plavlji talasi. Gde ljudi lepsi su? To se ni u snu, dva puta ne nalazi. Ovde leto je tri put vrelije, nase devojke su vatrenije, tu su drugovi, tu je obala, sa mnom nisi sve probala. Ma nema Svajcarska ni Australija, ono sto imamo draga ti i ja, to srce Balkansko i more Jadransko, svima cu pricati da moje leto si. To nase muvanje, nocno kupanje, pamticu ja doveka, Tu u pesku crtana, mala srca dva, more sada pokriva. Ovde leto je tri put vrelije, nase devojke su vatrenije, tu su drugovi, tu je obala, sa mnom nisi sve probala. Ma nema Svajcarska ni Australija, ono sto imamo draga ti i ja, to srce Balkansko i more Jadransko, svima cu pricati da moje leto si. She sells sea shells by the sea shore, my baby is a bomb, call her C4, have we met before, wait up waiter, we need more, we need more ice, we need more lights, me need more reason to celebrate life, is it dolce vita or Dolce Gabanna, without you, dolce is nada..

Helena Vondráčková - LÉTO JE LÉTO

Helena Vondráčková - LÉTO JE LÉTO

Helenin hit z roku 1980 a sada krásných fotek LÉTO JE LÉTO (Sun Of Jamaica) Recitativ: Je letní ráno, sluce, v trávě kapičky rosy a pak už jenom já. Zula jsem si sandály a jdu bosa. Škoda, že tu nejsi se mnou. Té krásy, kterou vnímám očima, kterou cítím a které se dotýkám, té je pro jednoho příliš mnoho. Sedla jsem si do trávy a píšu ti lístek. A strašně moc bych si přála, abychom se už zítra dívali spolu a říkali si přesně to, co ti teď v duchu zpívám. Léto je léto, když den patří snílkům, když můžem jen v tílku ven jít. Léto je léto, když vzduch není špína, když svět projdem v džínách, jen chtít. Léto sen hlídá, když ztrácí svou tíž. V trávě si snídáš a spíš. Léto všem plachým kráskám dá den setkání, bosým láskám dá zem líbání, líbání. Recitativ: Chtěla jsem utrhnout sedmikrásku a poslat ti ji s tímhle letním pozdravem, ale, víš, bylo mi jí líto. Já vím, že za rok vyroste znova. Dokonce se říká, že sedmikrásky vykvetou sedmkrát, i když je sedmkrát utrhneš. Ale přesto by mi po ní bylo smutno. A taky mě napadlo, že má na téhle louce jinou sedmikrásku, a že se mají možná stejně rádi jako my. A třeba i ty ostatní by byly smutné a to přece nechceme, viď ?! Vždyť sem přijdeme zítra, pozítří a možná ještě mnohokrát, abychom se na tu letní krásu dívali spolu a šeptali si to, co ti teď v duchu zpívám. Léto je léto, když den patří kráse, né té, která dá se všem vzít. Léto je léto, když lásky jsou, mládí a žár nocí svádí je žít. Léto sen hlídá, když ztrácí svou tíž. V trávě si snídáš a spíš. Letních zázraků a svátků nám přáno. Budiž máj. Když je léto, jak léto máš ráj, svůj ráj. Léto je léto, když den patří snílkům, když můžem jen v tílku ven jít. Léto je léto, když den patří snílkům, když můžem jen v tílku ven jít. Léto je léto, když den patří snílkům, když můžem jen v tílku ven jít...

Rybičky 48 - Léto (pouze song)

Rybičky 48 - Léto (pouze song)

Original video - https://www.youtube.com/watch?v=ms-jyuQtca4

DEMONIO x FOX - LETO JE VRELO (OFFICIAL VIDEO)

DEMONIO x FOX - LETO JE VRELO (OFFICIAL VIDEO)

Slušaj ovu pesmu i sve ostale najveće hitove na: BEST OF: FOX Deezer playlisti: https://goo.gl/6y1jEg Subscribe to IDJVideos.TV: http://goo.gl/ApKmqJ VISIT IDJWORLD: http://idjworld.rs Label and copyright: IDJTunes™ Digital distribution: http://www.idjdigital.com Subscribe to IDJVideos.TV: http://goo.gl/ApKmqJ Muzika: Nikola Gligorijević Aranžman: Nikola Gligorijević, Vladimir Jelenković Tekst: N. Gligorijević, B. Kljaić Prateći vokali: Jelena Milosavljević Miks & Mastering: Nikola Gligorijević Buy It On: iTunes: Coming soon... Amazon: Coming soon... Google Play: Coming soon... Listen: Deezer: Coming soon... Spotify: Coming soon... Video by: Petar Stanković Directed by: Petar Stanković & Nikola Gligorijević Director of Photography: Petar Stanković Edited by: Petar Stanković Post Production by: Petar Stanković Stajling: BLVD. Streetwear, MiMi Swimwear Hvala na podršci: - Hotel Tami Residence Niš (http://www.tamiresidence.com/) - Irish Pub Crazy Horse (http://www.irishpubcrazyhorse.com/) - 2x2 Pasta Bar (https://www.facebook.com/pg/pastabar2puta2) DEMONIO @ Social Media: Facebook: http://facebook.com/demoniobcrew Twitter: http://twitter.com/demoniobcrew Instagram: http://instagram.com/demoniobcrew FOX @ Social Media: Facebook: https://facebook.com/foxofficialfanpage Instagram: http://instagram.com/tgtb2k17 BLVD. Streetwear @ Social Media: Facebook: https://facebook.com/blvd.streetwear Instagram: http://instagram.com/blvd.streetwear MiMi Swimwear @ Social Media: Facebook: https://facebook.com/mimi.swimwear Instagram: http://instagram.com/mimi.swimwear Petar Stanković @ Social Media: Facebook: http://facebook.com/pessy1 Instagram: http://instagram.com/pericawc Intro (DEMONIO): Leto je vrelo, šta ću sa sobom? Leto je vrelo, noćas bio bih s tobom! Sve što sam hteo je da to tvoje telo Obučem u belo, lice prekrijem velom… Most (DEMONIO): Ona mene radi kao da smo kamaradi Malo loži, malo ladi, voli sve što vole mladi Malo žurka, malo piće, pa puderišu nosiće Voli bahate mladiće, biće da joj Balkan ne da da voli slabiće Strofa #1 (DEMONIO): Vrelo ko Sahara Noću ne mogu da spavam Danju ne mogu da dremam Tada jurim pare da kupim ono što nemam Ali malo toga fali Sada svega puno ima Znao sam još kao mali Da ću sve to baš da imam Refren (DEMONIO): Leto je vrelo, pređimo na stvar Sve što sam hteo do sad bila je mašta Leto je vrelo, brza kola i provod Da bi bilo nam dobro nama ne treba povod Drop (Drop!) Ona me radi Tak tak tak tak, tako dobro me radi (Bring the beat back!) Most (DEMONIO) Strofa #2 (DEMONIO) Vrelo ko u rerni, Gore instrumenti merni Pokaži mi meni Stavi led u votku da mi ne pregore nervi Pokaži se meni Da od pogleda zanemim Budi ona prava ja ću biti nezamenjiv Refren (DEMONIO) Drop Strofa #3 (FOX) Ona bi da je drogirana Kaže mi da vozim je pravo kući Od sponzora je indisponirana Šapuće da moram je jako tući Ja sam malo luđi, tvrđi kao Guči Videla je spot naš na IDJ-u Pa se mami diči kako je sa tipom Koji je sa Mimi bio na tv-u Refren (DEMONIO) Drop Follow us: http://www.facebook.com/IDJVideos https://www.facebook.com/IDJTelevizija https://www.facebook.com/IDJDigital https://www.facebook.com/IDJApps http://twitter.com/idjvideos http://instagram.com/idjvideos http://www.idjdigital.com

Voodoo Popeye - Leto Je

Voodoo Popeye - Leto Je

izvodjač- Radenko Stojanovic - Voodoo Popeye tekst- Radenko Stojanovic - Voodoo Popeye muzika- Red String bas- Armand Mesaroš video- Studio Whiskey - zemunac007@gmail.com Jedno veliko i slatko hvala najmladjem učesniku u snimanju spota, Nikolini, koja je upotpunila i ulepšala ovu letnju ideju! Tekst pesme "Leto je": Leto je Kada si poslednji put video nebo, podigo pogled ka vrhu neke zgrade, Ili spokojno uživao u lepoti prirode koju život ti dade. ne dozvoli da te neko negativom davi, i tada bićeš svoj, bićeš onaj pravi. Stiglo je leto,asfalt je vreo Gorim ko vatromet, izgoreću ceo Fontana na trgu,ja žedan ko vo šećer se troši više nego so u gradu je gužva ima svakakvog sveta neko muva se uživo a neko preko neta Neko je glavno jelo,neko samo vegeta ja veselo pevam ko slavuj iz geta svi se sada češu,češ češ češ, svi se opet grebu za keš,keš,keš.. Nekom ostaje tuga a nekom greh neko pokazuje karakter a neko donji veš Od kafane do kafane, od Silvane do Nirvane malo je gitara, a majstora još manje al ne gubimo nadu da biće bolje jer ako pasivno živiš nemaš volje Pasivan čovek nema perspektivu, samo bleji na gajbi i udara po pivu, pasivan čovek smeta okolini, zato mora da se kreće i sa sobom nešto čini Dan je divan,opustio sam misli duša se raduje gladna ko grizli puštam lepe vesti kroz lulu Od leta novog ištem muštuluk refren Volim da živim ko klasični Vudu da imam baraku i da lovim barakudu jednostavan život bez.mnogo promena jednostavno kao kod PSV Ajndhovena Ja sam ćovek umetnik, neću da smaram, Kad nisam u javnosti znaći da stvaram Esenciju tražim, a zato treba vremena, nosim teško breme ko Verder iz Bremena Ne pratim trula uniformisana krda Ili sam u šteku ili na vrhu brda Ja samouvereno gazim svoju stazu Pomerim planinu i vratim se u bazu Kad oće da me spinuju hendlujem Kad me "puste niz vodu" ne potonem. budem još jači a njima je krivo, zakucam u koš kao Daneu Ivo Mudro zborim, kad ima ko da sluša Jer izvore znanja zamenila je suša Nekad se krijem al stihovi me odaju što se više krijem, više me prepoznaju Šta ja tu mogu kad oće me A šta se ja bunim kad vole me Sad odo da se kupam, briga me za sve, jer leto je leto,leto jeeeeeeeeeeee refren U hodu učio sam, u vodu bacao prah, Slobodu ljubio sam, palio, žario žar Radosti video čar Magijom zalio dar I kada budem star Biće u tome stvar www.voodoopopeye.com www.facebook.com/vudupopaj www.twitter.com/vudupopaj contact for media and bookings: popajvudu@gmail.com

Top Videa -  loading... Změnit krajinu
Načíst dalších 10 videí
 
 
Sorry, You can't play this video
00:00/00:00
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
CLOSE
CLOSE
CLOSE