FAQ 2ème trimestre 2019

FAQ 2ème trimestre 2019

Comme tout les trimestres, c'est le moment de notre petite FAQ ! Le passé, le présent , le futur, c'est l'heure de répondre à des questions Random en toute décontraction!

Flans - Bazar

Flans - Bazar

"Bazar" abrio las puertas de la fama a 3 chicas llamadas Ilse, Ivonne, Mimi; que hicieron lo que quisieron en los años 80's. Esta rola fue compuesta por Carlos Lara, el ahora productor de RBD; y fue considerada por la extinta revista "SOMOS" como la mejor cancion de 1985. Letra: Te conoci en un bazar un sabado al medio dia entre la gente y los puestos de pronto tu me seguias Te detuviste a mi lado a ver que cara ponia yo me compraba una blusa un pantalon de mezclilla tu me dijiste eso no te va muy bien otro color tu deberias escoger al rato que vas a hacer, vamos te invito a comer (Coro) me enamore de ti en un bazar me enamore de ti en un bazar entre cuadros y revistas camisetas, discos y jeans entre cuadros y revistas camisetas, discos y jeans Luego quisiste bailar, sabias que aceptaria calaba fuerte la lluvia el auto no encendia paramos en un cafe y ya la chispa prendia o sea, que fue en un bazar un sabado al medio dia tu me dijiste eso no te va muy bien otro color tu deberias escoger... bis (Coro) me enamore de ti en un bazar na na na na na na naa

Saya Habiskan RM1000 Belanja Orang Ramai Di Bazar Ramadhan Seksyen 13 Shah Alam

Saya Habiskan RM1000 Belanja Orang Ramai Di Bazar Ramadhan Seksyen 13 Shah Alam

JANGAN LUPA SUBSCRIBE YOUTUBE CHANNEL MOSHED! FOLLOW IG SAYA : https://www.instagram.com/moshed_mohamad/ Moshed Vlog mengisahkan perjalanan seorang Entrepreneur, Moshed Mohamad menguruskan sebuah media company Moshed Sdn Bhd, dalam menyebarkan info dan berita pasaran kewangan dalam Bahasa Melayu mudah faham. Lawati : https://intraday.my/ #bazar #ramadhan #malaysia

Découverte - A Plague Tale : Innocence

Découverte - A Plague Tale : Innocence

Nouvelle découverte d'un jeu Français ! qui n'était pas attendu forcement par tout le monde, mais qui a l'air super intéressant. La peste, les rats tout ça c'est mon kif ! #AplagueTale #JDG

RM20 CUKUP?? || BAZAR RAMADHAN 2019 (saya tidak puasa)

RM20 CUKUP?? || BAZAR RAMADHAN 2019 (saya tidak puasa)

Bazar Ramadhan 2019 Taman Tun Dr Ismail (TTDI) Kuala Lumpur -------------------------------------------------------------- Connect with Me 📲 -------------------------------------------------------------- ☞ Instagram : http://instagram.com/patrickanohada ☞ Facebook page https://www.facebook.com/patrickanohadavlogs/ ☞ Twitter : https://twitter.com/PatrickAnohada ☞ Email Work : patrickanohada@gmail.com Dapatkan t-shirt Sabahan kami di https://www.instagram.com/sabahan.shop/ -------------------------------------------------------------- SUBSCRIBE TO MY CHANNEL : https://www.youtube.com/PatrickAnohada -------------------------------------------------------------- Email: patrickanohada@gmail.com Jangan lupa share, Like & Subscribe !! Salam & Terima Kasih - Patrick Anohada - ------------------------------------------------------------- #patrickanohadavlogs #bazarramadhan #ttdi

Apa Yang Best Di Bazar Ramadhan TTDI?

Apa Yang Best Di Bazar Ramadhan TTDI?

Untuk tahun 2019, aku terjah ke bazar TTDI, Kuala Lumpur. Memang banyak makanan yang best-best kat sini. Mostly aku nampak makanan yang modern la eayh walaupun ada juga makanan traditional tapi tak banyak. Harga jualan makanan kat sini aku boleh katakan agak mahal sikit berbanding tempat lain. Bazar lain pun aku tengok tak murah pun haha. So kalau korang ada cadangan bazar mana nak aku terjah, roger-roger kat ruangan komen di bawah ya :D #PaduBebBros #BazarRamadhan2019

Bazar Ramadan Stadium Shah Alam 2019

Bazar Ramadan Stadium Shah Alam 2019

Bila tiba bulan ramadan perkara wajib kita buat adalah ke bazar ramadan.. Jom ikut Ash ke bazar stadium Malawati Shah Alam.. Nak tengok banyak lagi video menarik dari OHBULAN? Follow kami di: OHBULAN! Facebook : https://bit.ly/2BBQtbX Twitter : http://bit.ly/2UZ8qsw Instagram: http://bit.ly/2GsLQFo Laman Socialtainment Paling Win Abad Ini!: http://bit.ly/2BDwzgM Subscribe kami di Youtube Ohbulan!: http://bit.ly/2E8KJFI

KSHMR & Marnik - Bazaar (Official Sunburn Goa 2015 Anthem) [Official Music Video]

KSHMR & Marnik - Bazaar (Official Sunburn Goa 2015 Anthem) [Official Music Video]

KSHMR & Marnik - Bazaar is OUT NOW! Grab your copy HERE: https://kshmr.lnk.to/Bazaar Stay up to date on more Spinnin' artists & music here! ► https://spinninrecords.com KSHMR and Marnik at their best, as they drop Bazaar. It’s a record incorporating sweet Indian vocals, amazing synth work and a highly addictive melody. Altogether, the track is a crowdpleasing monster, big, bold and seductive! --- The Spinnin’ Records YouTube channel is the home for all music videos of the world’s leading dance record label! We feature the latest music videos by Spinnin’ artists like Oliver Heldens, Sam Feldt, KSHMR, Ummet Ozcan, Blasterjaxx, Merk & Kremont, Timmy Trumpet, Tujamo, Alok, Curbi, Mike Williams, Lucas & Steve and many, many more! Expect daily uploads of official music videos, lyric videos and artwork videos across genres like dance, house, electro house, future house, deep house, big room and trap. Make sure to subscribe to Spinnin' Records: http://bit.do/spinnintv ..and turn on notifications to stay updated with all new uploads!🔔 Follow Spinnin’ Records: https://open.spotify.com/user/spinninrecordsofficial https://soundcloud.com/spinninrecords https://facebook.com/SpinninRecords https://instagram.com/spinninrecords https://twitter.com/SpinninRecords https://spinninrecords.com

BAZAR RAMADHAN STADIUM KOTA BHARU SURGA MAKANAN #01

BAZAR RAMADHAN STADIUM KOTA BHARU SURGA MAKANAN #01

#bazarramadhanmalaysia #bazarramadhankotabharu

FLANS BAZAR.

FLANS BAZAR.

Top Videa -  loading... Změnit krajinu
Načíst dalších 10 videí
 
 
Sorry, You can't play this video
00:00/00:00
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
CLOSE
CLOSE
CLOSE