Jak jednoduše grilovat kapra

Jak jednoduše grilovat kapra

Podívejte se, jak jednoduše grilovat půlku kapra v grilu Weber na dřevěné uhlí (http://www.grilovani.cz/grily-weber/grily-weber-na-drevene-uhli/). Tímto způsobem můžete grilovat jakýkoli velký kus ryby, pokud máte obavy, že by se vám mohl rozpadnout. Úspěšnou grilovačku vám přeje Tomáš Dytrych

Grilování kapra - základní informace

Grilování kapra - základní informace

Jak grilovat Kapra, ale i jiné sladkovodní ryby vám v tomto krátkém videu naznačí mistr kuchař Petr Stupka. Podívejte se také na naše další videa o grilování marinovaných ryb a grilování v alobalu (papilotě).

Grilování marinovaného kapra

Grilování marinovaného kapra

Ve videu s návodem k marinování sladkovodních ryb (kapra) najdete návod na přípravu dvou marinád. Petr Stupka doporučuje ke grilování použít filet z kapra, tedy kapra bez kostí. Marinované sladkovodní ryby není třeba příliš dlouho nakládat. Přejeme dobrou chuť.

Uzení kapra

Uzení kapra

Od začátku do konce jak jsem udil kapra...

Jak kapra zbavit téměř všech kostí? Udělejte z něj filety, radí šéfkuchař Radek Šubrt

Jak kapra zbavit téměř všech kostí? Udělejte z něj filety, radí šéfkuchař Radek Šubrt

Grilování Kapra Základní Informace

Grilování Kapra   Základní Informace

Staročeský pečený kapr

Staročeský pečený kapr

Tradiční recept na přípravu staročeského pečenéh kapra. Pečení kapra se slaninou, rozinkami, vínem a medem.

Kapr na grilu - videorecept

Kapr na grilu - videorecept

Kapr podle pánů z Rožmberka.

Kapr podle pánů z Rožmberka.

Na videu můžete zhlédnout tradiční recept na přípravu kapra na víně neboli „Kapra podle pánů z Rožmberka. Tepelně upravené porce kapra se podávají společně s topinkami. Návod na přípravu této starobylé speciality z kapra pro Vás připravil profesionální kuchař Petr Stupka.

Kapří biftečky

Kapří biftečky

RECEPTY NA GRILU S PETREM STUPKOU www.kulinar.cz

Top Videa -  loading... Změnit krajinu
Načíst dalších 10 videí
 
 
Sorry, You can't play this video
00:00/00:00
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
CLOSE
CLOSE
CLOSE